HMS-konferansen 2018 onsdag 17. oktober

Velkommen daglig ledere, virksomhetsledere, tillitsvalgte, klubbledere, HMS-ansvarlige, verneombud, opplæringsansvarlige og bedriftshelsetjenester til en morsom og lærerik dag!
En god blanding av forskning, bedriftseksempel, humor og nydelig lunsj vil bli servert på Quality Hotel & Resort Sarpsborg. onsdag 17. oktober. 
Årets overskrift er ”Sammen for mer inkludering”.
I det ligger viktigheten i at det jobbes tett sammen på mange nivåer, både på og utenfor arbeidsplassen, for å kunne lykkes med en god inkludering – og med det økt nærvær.
Med dette som bakteppe, vil årets foredragsholdere og deltagere ta oss gjennom dagen med både faglig tyngde, fakta og humor. I sum skal det bidra til at du sitter igjen både med faglig påfyll, godt humør og økt motivasjon.  
 
Bredt program
Også årets konferanse kan vise til en stor bredde i programmet, helt fra arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik, NAV åpner ballet til det hele avrundes med standup-komiker Sigrid Bonde Tusvik.                        
Fagdirektør Claus Moxnes Jervell, Likestillings og diskrimineringsombudet og Direktør Hanne Luthen, Arbeidstilsynet tar opp et svært aktuelt tema: "Hvordan forebygge og håndtere seksuell trakassering i arbeidslivet?" - mens filosof og forsker Henrik Syse, Peace Research Institute Oslo (PRIO), sitt foredrag handler om HMS- hva betyr egentlig det, på godt norsk? 
Det blit også kulturelle innslag, og vi får et gjensyn med fjorårets IA-pris-vinner Råde Graveservice.
Og selvfølgelig et av de absolutte høydepunktene: Utdeling av årets IA-pris! 
Det er bare å glede seg! 

Først til mølla
– Påmeldingen er åpnet, og som alltid er det  ”først til mølla-prinsippet” som gjelder, minner IA-rådgiver Elise Johannessen om på vegne av IA-rådet.
Deltakeravgiften dekker konferanse og lunsj, og du kan melde deg på ved å trykke knappen "Påmelding" i menyen og følge linken. 
Velkommen!

 
logo
logo_gronnH
Fylkesmannen_niv%C3%A52
ks%20logo
lo%20logo1
logo_nav
nho_logo
unio
Virke-Logo
ys
Spekter_logo_cmyk

Til toppen