HMS-konferansen 2019 onsdag 16. oktober

Velkommen daglig ledere, virksomhetsledere, tillitsvalgte, klubbledere, HMS-ansvarlige, verneombud, opplæringsansvarlige og bedriftshelsetjenester til en morsom og lærerik dag!
Årets overskrift er ”Samspill for inkludering”. I det ligger viktigheten i at det jobbes tett sammen på mange nivåer, både på og utenfor arbeidsplassen, for å kunne lykkes med en god inkludering – og med det økt nærvær.
En god blanding av forskning, bedriftseksempel, humor og nydelig lunsj vil bli servert på Quality Hotel & Resort Sarpsborg onsdag 16. oktober.

Smakebiter fra innholdet:

*  «Hold fast», med eventyrer og programleder Samuel Massie

*  «Den norske modellen», – Anne Grosvold leder oss igjennom historien og utfordringer på veien videre. Paneldebatt med blant andre statssekretær Vegard Einan, direktør i NHO Nina Melsom og nestleder i LO Roger Heimli

*  «Ny nasjonal giv på arbeidsmiljøfeltet», direktør Pål Molander ved STAMI og Monica Varem Pettersen ved Arbeidstilsynet.

*  Suksesshistorier fra arbeidslivet. Flere bedrifter fortelle sine «hemmeligheter» om hvordan de har lykkes å inkludere, skape team og oppnå lavt sykefravær.

I tillegg skal vi selvfølgelig dele ut IA prisen for 2019, og høre fjorårets vinner Baterød Servicesenter Deltakeravgift er kr. 1.390,- pr. person, som dekker konferanse og lunsj.

VELKOMMEN! 

Med hilsen Arne Hæhre, for arrangementskomitéen