- En fantastisk dag

- Jeg ble spurt i matpausen om hvordan vi skulle klare å holde det høye nivået ut dagen. Tilbakemeldingen etterpå, var at det bare ble bedre og bedre!
Publisert: 19.10.2017Del:
Det sier en meget fornøyd Arne Hæhre, avdelingsdirektør Ressursenheten NAV Østfold, etter at årets HMS-konferanse er vel i havn.
I tillegg til at de frammøtte fikk nyttig og faglig input, ble det både latter og tårer i løpet av dagen. Forfatter Trond Henriksen fortalte om sin vanskelige oppvekst like ved Vålerenga-tunnelen og veien inn til kriminalitet og et langt liv bak murene. Og ikke minst hvordan hans handlinger fikk konsekvenser for andre.
Trond klarte å endre kurs til å bli en nyttig samfunnsborger, jobber i dag for Kirkens bymisjon i Halden og blir ofte brukt som foredragsholder.
Hans erfaringer er det er det verdt å lytte til!

Høydepunkter 
Hæhre trekker fram nettopp Henriksen som et av dagens absolutte høydepunkter, i sterk konkurranse med mange andre innslag.
- Framføringen til 40 barn fra Hannestad barneskole var også fantastisk flott innslag, det samme var inspirasjonsforedraget til Henrik Aase. Og ikke minst den feiende avslutningen til komiker Dora Thorhallsdotti...
- Dette var høydepunkter fra start til mål, slår han fast.
Hæhre passer på anledningen til å trekke fram alle de som har bidratt til å gjøre konferansen vellykket.
- Det er ekstremt mange brikker som skal på plass, og som krever stor innsats fra mange. Men vi har blitt et svært godt team, det beviste vi i dag, sier han. 

img 9924