- Ta en kikk i den nye kurskatalogen!

- Nå er den oppdaterte kurskatalogen for våren 2016 kommet. Den er verdt en kikk, sier avdelingsleder Erik Kielland hos NAV Østfold Arbeidslivssenter .
Publisert: 18.01.2016Del:
- I katalogen vil du finne et bredt utvalg av kurs som vil være nyttige for alle som er opptatt av et godt arbeidsmiljø - det være seg ansatte, ledere, HR-medarbeidere, verneombud og tillitsvalgte i IA-bedrifter, og andre interesserte, sier avdelingsleder Erik Kielland. 
Arbeidslivssenteret arrangerer både åpne kurs i sine lokaler og skreddersyr opplegg på den enkelte arbeidsplass, og Kielland oppfordrer deg til å ta en kikk i den oppdaterte kurskatalogen. Noen av kursene er åpne også for bedrifter som står uten IA-avtale. 
– Våre kurs blir hele tiden tilpasset behovene hos våre partnere, og gir nyttig kompetansepåfyll knyttet til IA-arbeidet ute i bedriftene, sier han.

Alle områder
Kursene er tematisk inndelt  i farekoder, og dekker alle områder innen IA; som konfliktforebygging, helsefremmede arbeid, kommunikasjon, stressmestring, relasjonsledelse, seniorpolitikk,  tillitsvalgtes og verneombudets rolle i IA-arbeidet, systemrettet sykefraværsoppfølging osv. Her vil de fleste finne noe nyttig de kan ta med seg tilbake til arbeidsplassen.
PS: Husk at NAV også lager andre, bedriftsspesifikke kurs ved behov i den enkelte bedrift. Det er bare å ta kontakt med IA-rådgiveren!

Her finner du link til katalogen: