1.000 kommuneansatte ble motivert

Tirsdag 11.november arrangerte 11 kommuner motivasjonsdag for sine tilsatte med tema "Å våge"
Publisert: 13.11.2014Del:
Det var 1.000 kommunetilsatte tilstede i Eidsberghallen denne dagen. Stemningen var svært god og  de aller fleste lot seg begeistre av innholdet. Her var det både faglig påfyll i en herlig kombinasjon med følelsesladde og humoristiske innslag. 
Dagen ble åpnet av ordfører i Eidsberg Erik Unaas som la vekt på at tilsatte i kommunal sektor er en viktig gruppe arbeidstakere som utfører kjerneoppgaver i sine kommuner. De fortjener en slik motivasjonsdag, sa han. 
 
Bjørndalen
Deretter holdt Per Ivar Clementsen, avdelingsdirektør ved NAV Østfold innlegg om IA-arbeidet, og refererte blant annet til skiskytter-esset Ole Einar Bjørndalen og viktigheten av på trene for å bli god. Å trene på å inkludere, det er å våge, påpekte han.
Clementsen kom også innpå hvordan inkluderende arbeidsliv i praksis fungerer på arbeidsplassen og i samspill med NAV, samt hva den nye IA-avalen innebærer.
 
Sterk historie
Olaf Olsvik fortalte en sterk historie om sitt eget liv. Parallelt med yrkeskarrieren utviklet han et skjult misbruk av alkohol, piller og kokain. Et dobbeltliv han levde i 15 år innen det raknet.
Uttrykket ”Å våge” kan vi også trygt si at entertaineren Harald Rønneberg er en eksponent for. De fleste har vel opplevd han og Senkveld-kollega Thomas Nummes utrolige innslag – hvor de både utfordrer seg selv og andre langt utenfor komfortsonen.
Rønneberg klarte som alltid å trimme lattermusklene til tilhørerne!