Fornøyd IA-sjef

Dette er nesten rørende, sa en svært fornøyd "IA-general" Per Ivar Clementsen etter at årets HMS-konferanse var loset trygt i land. 
 
Publisert: 21.10.2015Del:
- Bedre enn dette kan det vanskelig la seg gjøre: Fantastiske foredragsholdere, 930 til stede i salen som har hatt en fin dag med nyttig faglig input, underholdning og god mat - og et vertskap på hotellet som alltid leverer, oppsummerte Clementsen i det storsalen på Quality var i ferd med å tømmes og alle gikk hver til sitt. 
- Nå håper jeg alle drar tilbake til sine respektive arbeidsplasser med ytterligere IA-påfyll. 

Mye skryt
Han rettet samtidig en stor takk til alle NAVs ansatte og hjelpere som hadde bidratt til at den omfattende logistikken ble fulgt til punkt og prikke. 
Svein Rasmussen hos Reise-og konferanseservice, som har bidratt til den tekniske og praktiske gjennomføringen, kan fortelle at det var stor pågang fra folk som gjerne ville være med - selv lenge etter at taket på 930 var nådd. - Det viser hvilken status denne konferansen har, sier han. 
Det var også bare lovord å høre fra både foredragsholdere, publikum og mange av landets øvrige fylkesdirektører som var her for å se og lære. Eller som Arbeidstilsynets direktør, trønderen Ingrid Finboe Svendsen, så treffende sa det i sitt innlegg (hun kunne jo ikke unngå å komme inn på den kommende cupfinalen mellom Rosenborg og Sarpsborg 08: - Dere er allerede cupmestere - i HMS! 
Per Ivar Clementsen kan fortelle at neste konferanse allerede er satt:  - Det er bare å holde av 19. oktober 2016. Og det er "bare" de første 930 som melder seg på som får plass, minner han om.