HMS-konferansen er fulltegnet!

Årets HMS-konferanse 19. oktober er fulltegnet. - Det har vært et jevnt tilsig helt siden vi åpnet for påmeldinger før sommeren, sier Svein Rasmussen.
Publisert: 13.09.2016Del:
- Det har vært stor pågang også tidligere år, og de drøye 900 plassene er blitt fylt opp i god tid før konferansen. Men vi har nok ikke vært fulltegnet så tidlig som i år, sier Svein Rasmussen i Reise- og konferanseservice AS, som har det tekniske ansvaret under konferansen og som tar hånd om påmeldingen.
- Det viser at arrangøren har truffet veldig godt med programmet, og at det fortsatt er stor interesse for IA-arbeid i Øsfold, sier han i en kommentar.  
Også Per Ivar Clementsen, som har ansvar for innholdet og gjennomføringen av konferansen også i år, er strålende fornøyd med responsen. - Vi har måttet gå litt ut over de 900 varslede plassene, og har nå stengt påmeldingen på 925 deltagere. Det viser at IA har et budskap samtidig som vi treffer godt med aktuelle og spennende foredragsholdere. Vi har rett og slett skapt et konsept som mange "må" ha med seg hvert år. 
- Jeg gleder meg, sier han.