Nok en vellykket HMS-konferanse i havn

Publisert: 16.10.2019Del:
- Dette gikk kjempebra. Teknikken fungerte, foredragsholderne leverte som forventet, maten var god og de frammøtte så ut til å hygge seg. Vi håper å se alle igjen om ett år, sa konferansierene Ulf Lervik, LO og Kari Halvorsrød, NHO da programmet var gjennomført og salen var i ferd med å tømmes.
 
 img 2640           
Høydepunktene var mange, helt fra Eva Iselin Eriksen og Bjørn Halstensen slo an tonen med nydelig sang og musikk til eventyreren Samuel Massie avsluttet dagen. Samuel fortalte om sin livs endring, fra en skolelei og utagerende ungdom til en reflektert, lærevillig og samfunnsnyttig borger som ville gi hundre prosent på det han trodde på. Et innlegg som påkalte både latter og ettertenksomhet. 
I mellom disse programpostene, kunne de nær 800 frammøtte ta til seg faglige og nyttige innspill, pakket inn i humor og paneldebatter.
Journalist og programleder Anne Grosvold samlet først tidligere nestleder i LO, Tor-Arne Solbakken og tidligere leder i NHO, Svein Oppegaard til en prat i sofaen og deres mange møtepunkter gjennom yrkeslivet.
Etter lunsj, ledet hun debatten og samtalen mellom statssekretær Vegard Einan, direktør Nina Melsom, NHO og nestleder Roger Haga Heimli, LO under tittelen ”Inkluderende arbeidsliv - hvor går veien videre?”.
I tillegg fikk vi suksesshistorier fra arbeidslivet, og ikke minst en høytidelig utdeling av årets IA-pris, hvor Obs Rygge gikk helt til topps. 
Det er bare å gjenta tidligere konklusjoner: Vel blåst!