På lag med bedriftshelsetjenesten

Det ble et nyttig møte mellom NAV Østfolds IA-rådgivere og representanter for bedriftshelsetjenesten på Quality Hotell Sarpsborg
Det ble et nyttig møte mellom NAV Østfolds IA-rådgivere og representanter for bedriftshelsetjenesten. Begge parter jobber for å få lavt sykefravær og å få folk raskt tilbake i arbeid.  
– Vi jobber jo mot samme mål; å øke nærværet ved bedrifter i Østfold. Derfor er det viktig at vi møtes jevnlig for å sikre en optimal samhandling. Det sier NAV Østfolds avdelingsdirektør Per Ivar Clementsen. 
– Vi har behov for å lære om og av hverandre. Samtidig er det viktig at vi drøfter og enes om grensesnitt, så vi ikke løper i beina på hverandre. Vi må tørre å invitere hverandre inn i eget arbeid, legger han til.
 
Seniorrådgiver ved NAV Arbeidslivssenter Kari Edvardsen fokuserte i sitt innlegg på hvordan komme raskt tilbake i jobb.En nyttig formiddag
Det ble en svært nyttig formiddag denne mandagen på Quality. I tillegg til Per Ivar Clementsens innledning, sto følgende på agendaen: Lise Sørby og Thomas Hoff Johannessen, henholdsvis Fagsjef/bedriftsoverlege og fysioterapeut, Stamina Helse, fortalte litt om deres arbeid ute i bedriftene. Mette Eriksen, rådgiver ved NAV Arbeidslivssenter, tok for seg nye forskrifter knyttet til forebygging og tilretteleggingstilskudd, mens hennes kollega, seniorrådgiver Kari Edvardsen tema handlet om hvordan komme raskere tilbake i arbeid.
 
Nyttig erfaringsutveksling
Per Ivar Clementsen konkluderer med at det var en svært nyttig samling: - Helt klart, og vi bør møtes minst én gang i året for å evaluere og gi hverandre nyttige innspill, sier han.