Stor pågang til konferansen

Om du skal sikre deg en plass på årets HMS-konferanse, er det ingen grunn til å vente med å melde deg på. Det fylles raskt opp, bekrefter Svein Rasmussen hos Reise og Konferanseservice AS. 
Publisert: 03.07.2015Del:
Det er Reise og Konferanseservice AS som står for den praktiske registreringen av påmeldinger, og Svein Rasmussen kan melde om at antall påmeldte etter 14 dager allerede har passert 500!
 
Strømmer på
- Etter vi la ut påmeldingen og sendte ut invitasjonen har det strømmet på med påmeldinger hver dag, sier han.
Med totalt 900 plasser, er det ingen grunn til å vente lenge for de som ønsker å ta del i konferansen, men som ikke har meldt seg på. Rasmussen er sikker på at alt vil bli fylt opp lenge før konferansen finner sted, slik situasjonen også har vært de siste årene.
 
Fornøyd direktør
NAV Østfolds avdelingsdirektør Per Ivar Clementsen er glad for den gode responsen. Men sier han ikke er overrasket, for den årlige HMS-konferansen i Østfold er blitt en viktig tradisjon for svært mange.
– Det bare understreker at mange bedrifter tar IA-arbeidet på alvor, og ønsker å bli enda bedre på å skape gode arenaer for trivsel og nærvær.
- Igjen kan vi friste med spennende foredragsholdere og et faglig viktig innhold. Også det bidrar selvsagt til den gode interessen, sier Clementsen.